Vällingträsket Gravel orientering 30/5 - 26/6

Gravelbikeorientering Vällingträsket är en 65 km lång Gps orientering. Vi kommer att dela en gps-fil för dej att följa. Här har vi ett riktigt grusvägsparadis med slingriga härliga kuperade grusvägsloopar genom underbar vildmark.

Tillåtna medel: Cykel (mtb, hybrid, gravel)

Till skillnad från NFBO kommer vi inte att lägga ut fysiska orienteringsskärmar. Info om hur du laddar upp gps-spåret i din mobiltelefon finns i Meny under fliken "Så funkar det". Banan ska cyklas i sin helhet utan avvikelse minst en gång under tidsfönstret för att räknas som godkänd etapp.

Du registrerar din etapp i Strava (gratisapp) Maila resultatet, länk alt skärmdump till fatbike@nfbr.se

Banan: 65 km. 518 höjdmeter. Gps-länk för copypaste:

https://www.strava.com/routes/2724772961766531040

Blå markering på kartan anger ett tufft klättersegment upp till banans högsta punkt, toppen av Sör- Serberget. Upp till 12,3% lutning i ca 2 km. Vi kommer upp till 612 möh och får en fantastisk vy över Kyrkberget (bilden överst). Sedan blir det "utför" resten av dagen. Ditt resultat i segmentet loggas automatiskt och publiceras i Stravas "KOM/ QOM lista (King/ Queen Of Mountain) om du har din aktivitet i inställning "Alla kan se" (rekommenderas).

Använd formuläret nedan för att registrera din etapp. Lägg din stravalänk som meddelande. Som ämne anger du "Gravelorientering"

Namn*
E-postadress*
Ämne
Meddelande*